Matt. 6:33

Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.

Helsingin Kristillinen Työväenyhdistys
Tilaisuudet yhdistyksen talolla
Torkkelinkatu 11 (ellei toisin mainita)

torkkelinmaki.jpg

Aamubrunssit tiistaisin .klo 10.00-12.00. Tarjolla runsas aamupala puuroineen ja voileipäpöytineen, jonka sisällöistä Seija vastaa. Hinta 4 euroa.

Tuolijumppaa ohjatusti keskiviikkoisin klo 12.00. Vetäjänä Teija Autio, joka on soveltanut Pilates-periaatteita varttuneille.       Sunnuntaihartaudet joka kuukauden 1. ja 3. sunnuntai kello 16.00. Aloitamme 21.1. Sari Aroheikin johdolla, seuraavaksi 4.2. Laura Paloheimo

Joka kuukauden viimeisenä perjantaiaamuna avataan ääntä rukouslauluin kokoushuoneessa kello 8.30, sen jälkeen veisataan virsiä kello 9.00 lähtien. Laulutaito ei ole tärkeintä, mutta mukaan heittäytyminen ja hereilläolo on. Vetäjänä on Kaisa Kyrö.

Kristuksen Rukousillat: 22.1., 19.2., 19.3., 16.4. - Tämä on mietiskelevä iltahartaus, jolloin pienen alustuksen jälkeen rukoilemme hiljaisuudessa. Ilta päättyy yhteiseen teehetkeen. Tämä toimintamuoto on yhteistyössä Alppilan seurakunnan kanssa, vetäjänä Niina Klemmt.

Lauantaina, 10. helmikuuta kello 14.00 pidämme Torkkelissa Ystävänpäivän Etkot. Tervetuloa, ystävät! Tavoitteena on myös lähestyä naapurustoa, mukaan lukien läheisyydessämme vaikuttavat taidelukiot ja ammattikoulu. Meillä tulee olemaan kahvi- ja teetarjoilu.

Helsingin Kristillisen Työväenyhdistyksen vuosikokous on 27.3. kokoushuoneessa, osoite Torkkelinkatu 11 A. Kokous alkaa klo 18.00, jäsenille on kahvitarjoilu, joka alkaa 17.30

Seuraa kotisivuja www.hekty.fi sekä Facebookia!

HeKTy kuuluu Kristilliseen Työväen Liittoon, joka julkaisee Sana ja työ -lehteä. Teemme yhteistyötä mm. Kallion seurakunnan ja Kristillisen sos.dem. Veljeysliikkeen kanssa.